ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η/Υ

 

  Υπολογιστές/ Desktops

Α/Α

Κατηγορία

Περιγραφή

Τιμή σε €

1 Διάγνωση Προβλημάτων Η/Υ Ο υπολογιστής σας «κολλάει»? Υπάρχουν προγράμματα που δεν λειτουργούν? Η σύνδεση του internet είναι αργή? Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το πρόβλημα? Θα ελέγξουμε όλες τις συσκευές υλικού, καθώς και το λογισμικό του υπολογιστή σας ώστε να εντοπίσουμε όποιο πρόβλημα υφίσταται. Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής του υπολογιστή σας.

10,00

2 Ρυθμίσεις Βέλτιστης Λειτουργίας Θέλετε ο υπολογιστής σας να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση? Εγκαθιστούμε τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows σας, των λογισμικών ασφαλείας και βελτιώνουμε την απόδοση του υπολογιστή σας προκειμένου να λειτουργεί άριστα! Στην διαδικασία ρύθμισης του υπολογιστή σας, περιλαμβάνεται και ο φυσικός καθαρισμός του για την εύρυθμη συντήρηση του συστήματος.

40,00

3 Εγκατάσταση Συσκευών Υλικού Εγκαθιστούμε οποιαδήποτε συσκευή υλικού μπορεί να συνδεθεί στο εσωτερικό του Η/Υ σας. Τοποθετούμε το ανάλογο λογισμικό και τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι η κάθε συσκευή λειτουργεί σωστά. Στις συσκευές περιλαμβάνονται κάρτες γραφικών, κάρτες ήχου, σκληροί δίσκοι, οπτικές μονάδες και μονάδες μνήμης RAM. (Οι συσκευές δεν περιλαμβάνονται στην τιμή).

20,00

4 Εγκατάσταση Περιφερειακών Συσκευών Εγκαθιστούμε όλες τις περιφερειακές συσκευές που συνδέονται στο σύστημά σας, μέσω USB ή Firewire, όπως scanner, εκτυπωτές, κινητά τηλέφωνα, gamepads , ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, καθώς και όλα τα προγράμματα που τις συνοδεύουν προκειμένου αυτές να λειτουργούν εύρυθμα.

30,00

5 Φυσικός Καθαρισμός Λόγω του στατικού ηλεκτρισμού, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ένα κοινό εχθρό, τη σκόνη. Η σκόνη, μακροπρόθεσμα, αφαιρεί χρόνια ζωής από τις εσωτερικές συσκευές ενός υπολογιστή με αποτέλεσμα να προκαλούνται βλάβες και γενικότερα προβλήματα στη λειτουργία του. Έτσι, καθαρίζουμε τους ανεμιστήρες, τον σκληρό δίσκο, όλες τις άλλες συσκευές που βρίσκονται στο εσωτερικό της μονάδας σας και διασφαλίζουμε τις συνδέσεις ανάμεσά τους, ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες βραχυκυκλώματος.

20,00

6 Εγκατάσταση Νέου Η/Υ στο χώρο σας Αγοράσατε νέο υπολογιστή? Θα τον εγκαταστήσουμε στο χώρο σας και η υπηρεσία μας αφορά:
Πρακτική συνδεσμολογία (Σύνδεση των μερών του υπολογιστή, ενεργοποίηση κλπ).
Ενεργοποίηση/ Ρύθμιση των Windows σας.
Σύνδεση με το διαδίκτυο (Προαπαιτείται ήδη ενεργοποιημένο dsl).
Σύνδεση με πολυμηχανήματα (scanner, εκτυπωτές)

100,00

7 Ανίχνευση & Αφαίρεση Ιών/ Spyware Ανιχνεύουμε και αφαιρούμε ιούς adware και spyware (διαδικτυακά προγράμματα υποκλοπών) που βρίσκονται στον Η/Υ σας και εγκαθιστούμε free antivirus και antispyware (τα όσα παρέχονται δωρεάν στην διαδικτυακή αγορά).

40,00

8 Ρύθμιση Γονικού Ελέγχου Ανησυχείτε για την ασφαλή πλοήγηση του παιδιού σας στο διαδίκτυο? Εγκαθιστούμε γονικό έλεγχο στον υπολογιστή που χρησιμοποιεί το παιδί σας και αποκλείουμε, με ρυθμίσεις, δικτυακούς τόπους (sites) που δεν επιθυμείτε το παιδί να χρησιμοποιεί. Με το λογισμικό ελέγχου δικτυακών τόπων μπορείτε, επιπλέον, να γνωρίζετε και να ελέγχετε τις κινήσεις του παιδιού σας στο διαδίκτυο. 

100,00

9 Εγκατάσταση Windows 7, 8, XP, Vista, Linux Εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας τα Windows 8 ,Windows 7, Windows Vista ή των Windows XP, που έχουν αγοραστεί από εσάς, καθώς και όλες τις ενημερώσεις και τους drivers που είναι απαραίτητοι για τη εύρυθμη λειτουργία του υπολογιστή σας. Επίσης, ρυθμίζουμε το λογισμικό ανάλογα με τις ανάγκες σας και πραγματοποιούμε ελέγχους με στόχο την άριστη λειτουργία του συστήματος!

50,00

10 Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας, Έλεγχος προσβολής από υιούς, Επανεγκατάσταση Windows Αποθηκεύουμε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας κάνουμε έλεγχο των δεδομένων σας προκειμένου να εντοπίσουμε τυχόν κακόβουλο λογισμικό και ιούς.
Κάνουμε format στον υπολογιστή σας και εγκαθιστούμε την έκδοση των Windows (xp,vista,7, 8) που έχετε ήδη αγοράσει.
Μεταφέρουμε όλα τα αρχεία σας, από τα αντίγραφα που ήδη έχουμε δημιουργήσει, στην νέα εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος.
Εγκαθιστούμε όλους τους σχετικούς οδηγούς συσκευών (drivers), κάνουμε όλες τις ενημερώσεις του λογισμικού σας και προσαρμόζουμε το σύστημα στις ανάγκες σας διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία του.

80,00

11 Ανάκτηση Δεδομένων Το λειτουργικό σας σύστημα (Windows) δεν «συνανατά» το σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας; Έγινε κάποιο λάθος και διαγράψατε κάποιο σημαντικό αρχείο? Κάνατε format και χάσατε τα δεδομένα σας; Παίρνουμε το σκληρό σας στο εργαστήριο μας και, με ειδικό εξοπλισμό, προσπαθούμε να ανακτήσουμε τα αρχεία/ δεδομένα σας.
Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι μηχανικό και δε καταφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας χρεώνεστε € 20 για την επίσκεψη.

150,00

12 Ανάκτηση Κωδικού Χάσατε ή ξεχάσατε το κωδικό πρόσβασης στα Windows; Ανακτούμε όποιον κωδικό αρχείουστον Η/Υ σας.

40,00

13 Back up – Αντίγραφα Ασφαλείας Αντιγράφουμε έως 30 GB δεδομένων σας σε dvd, cd ή εξωτερική μονάδα αποθήκευσης (σκληρό δίσκο ή usb stick ιδιοκτησίας σας). Διασφαλίζουμε ότι τα πολύτιμα δεδομένα και αρχεία σας θα είναι διαθέσιμα ακόμα και αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα στο σκληρό δίσκος ή τον υπολογιστή σας.Υπάρχουν και δυνατότητες αποθήκευσης μεγαλύτερου όγκου δεδομένων σε GB ανάλογα με τις ανάγκες σας με αναπροσαρμογή του κόστους.

40,00

14 Μεταφορά Δεδομένων Σε περίπτωση που αγοράσατε νέο σκληρό δίσκο, μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίγραφο ασφάλειας ώστε να εξασφαλίσουμε περισσότερο χώρο στον καινούργιο σας δίσκο, έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να λειτουργεί ακριβώς όπως πριν αλλά με το νέο hard disk.

50,00

15 Μεταφορά Δεδομένων σε νέο Η/Υ Αποκτήσατε νέο υπολογιστή και θέλετε να λειτουργεί ακριβώς όπως ο παλιός? Μεταφέρουμε όλα τα αρχεία, τις ρυθμίσεις της προτίμησής σας, τα προγράμματα που έχετε στη διάθεσή σας ή και τα dvd με νομίμους κωδικούς.

60,00

16

Δημιουργία & Εγκατάσταση Λογαριασμού e mail – Ρυθμίσεις Λογαριασμού Δημιουργούμε, εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε το νέο λογαριασμό του email σας έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρισης όπως Thunderbird ή Outlook .
Συγχρονίζουμε και επιδιορθώνουμε το email σας που για κάποιους λόγους απορυθμίστηκε.
Η υπηρεσία υποστηρίζει Thunderbird ή Outlook.

35,00

17

Σύνδεση με το διαδίκτυο – Εγκατάσταση σύνδεσης ADSL – Επιδιόρθωση προβλημάτων υφιστάμενης σύνδεσης Λύνουμε κάθε πρόβλημα της σύνδεσής σας στο internet. Έμπειρος τεχνικός θα εγκαταστήσει τον απαιτούμενο εξοπλισμό ιδιοκτησίας σας, όπως και τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου και θα σας εξηγήσει τις λειτουργίες όλων των ανωτέρω προκειμένου να κάνετε εύκολη και χωρίς προβλήματα χρήση τους.
Τυχόν υφιστάμενα προβλήματα σύνδεσης εντοπίζονται και διορθώνονται άμεσα .

50,00

18

Εγκατάσταση Ασύρματης Σύνδεσης Δικτύου (WIFI) – Επιδιόρθωση προβλημάτων Στο σπίτι ή στο γραφείο σας έχετε περισσότερους από έναν υπολογιστή? Θέλετε όλοι σας οι υπολογιστές να χρησιμοποιούν την ίδια σύνδεση στο διαδίκτυο ή/και τον ίδιο εκτυπωτή? Δεν υπάρχει χώρος για περιττές καλωδιώσεις? Ερχόμαστε στο χώρο σας, εγκαθιστούμε ασύρματο δίκτυο και διασφαλίζουμε την ασφάλειά του με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο modem router, έτσι ώστε η σύνδεσή σας να είναι κρυπτογραφημένη.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι συσκευές ασύρματου δικτύου.

60,00

19

Θωράκιση Ασφάλειας Ασύρματου Δικτύου Η πλειοψηφία των ασύρματων δικτύων δεν διαθέτουν καμία απολύτως ασφάλεια με αποτέλεσμα να αποτελούν «εύκολο στόχο». Έμπειρος τεχνικός θα έρθει στο σπίτι ή το γραφείο σας και θα ενεργοποιήσει τη κρυπτογράφηση του δικτύου ( WPA, WPA2 ή WEP) ώστε αυτό να αποκτήσει την απαραίτητη ασφάλεια.

30,00

20

Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου Τέλειωσε ή τελειώνει ο χώρος στο σκληρό δίσκο σας ; Κανένα πρόβλημα! Εγκαθιστούμε νέο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας στον Η/Υ σας μεταφέροντας όλες τις ρυθμίσεις και τα αρχεία σας, χωρίς να λείψει τίποτα από τη παλιά σας εγκατάσταση (προγράμματα, ρυθμίσεις, αρχεία).
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος συσκευής σκληρού δίσκου.

50,00

21

Αναβάθμιση Μνήμης RAM Η αναβάθμιση της μνήμης RAM ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι συχνά η καλύτερη λύση για την συνολική αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή σας.

20,00

22

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών Η παλιά κάρτα γραφικών σας δεν υποστηρίζει νέα παιχνίδια; Μην ανησυχείτε! Εμείς αναβαθμίζουμε οποιαδήποτε κάρτα γραφικών για να μην χάνετε στιγμή τα αγαπημένα σας παιχνίδια!

20,00

23

Αναβάθμιση Motherboard (μητρικής πλακέτας) Αναβαθμίζοντας τη μητρική πλακέτα/motherboard έχετε περισσότερες και ταχύτερες θύρες sata usb!

45,00

24

Ολική Αναβάθμιση Η/Υ Αναβαθμίζουμε οποιαδήποτε από τα ανωτέρω αναφερόμενα μέρη του υπολογιστή σας, όπως και οποιοδήποτε άλλο μέρος της μονάδας εσείς επιθυμείτε (ram, motherboard, hard disk, graphics card , lan car, cpu)!
Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι συσκευές υλικού.

120,00

25

Αλλαγή Τροφοδοτικού Οι διαταραχές και οι αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος προκαλούν βλάβες σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τεχνικοί μας εξετάζουν την κατάσταση του τροφοδοτικού του υπολογιστή σας και εάν αυτό έχει ή κινδυνεύει να καταστραφεί, αντικαθίσταται με νέο, ανάλογο των watt που έχει ανάγκη ο υπολογιστής σας.
Στην δεν περιλαμβάνεται η νέα συσκευή (τροφοδοτικό).  τιμή περιλαμβάνετε το service της αλλαγής και όχι το τροφοδοτικό σαν συσκευή.

Σε κάθε περίπτωση, προ της εγκατάστασης της νέας συσκευής, σας ενημερώνουμε ακριβώς για το κόστος του ανταλλακτικού (καινούργιο ή μεταχειρισμένο), το οποίο δύναται να αγοράσετε εσείς οι ίδιοι ή εμείς για λογαριασμό σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

25,00

26

Επισκευή Οθόνης Η οθόνη του υπολογιστή σας δεν λειτουργεί λόγω ξαφνικής αυξομείωσης του ρεύματος ή λόγω βλάβης της επιφάνειας (ρωγμές κ.λ.π.).H ESCGEEKS έχοντας πραγματική εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου, σας δίνει τη δυνατότητα να επισκευάσετε την οθόνη σας και να μην προβείτε σε έξοδα για την απόκτηση νέας!

Σημειώσατε ότι, το 90% των οθονών επισκευάζεται!

50,00

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ LAPTOP DESKTOP – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ